tukevasti tuuliajolla

tukevasti tuuliajolla

torstai 5. maaliskuuta 2015

Toimii!

Ai että on ollut hienoa, kun on tuo vanhempi poikakin ollut viettämässä lukulomaansa täällä. Huomenna on jälleen sanottava `heippa`, mutta onneksi vain kolmeksi viikoksi, yo-kirjoitusten ajaksi, ja sitten nuori mies palailee tänne, tällä kertaa valmistautumaan pääsykokeisiin. Kevät tuo mukanaan myös tytöt ja vävymiehen hetkeksi aikaa ilahduttamaan Istanbulin arkeamme. :)


Viimeisen illan kunniaksi lähdimme ulos syömään. Kohteena oli viime viikolla testaamamme juustokakkupaikka. Alkuun meinasi usko loppua, sillä odotimme taksia 40 minuuttia. Yleensä se tulee oven eteen vajaassa kymmenessä minuutissa. Syykin oli itsestään selvä, ostoskeskukselle johtava Sile Yolu oli aivan tukossa. Mutta eipä hätiä mitään. Kokenut, puheliaan ystävällinen taksikuskimme tunsi maastonsa ja olimme perillä vartissa. TOIMII!

veljekset kuin ilvekset 
Ravintolassa saimme yhtä ystävällisen vastaanoton kuin viikko sitten. Palvelu pelasi, sisustus oli kaunis, musiikki sopivalla volyymilla (usein se on aivan liian kovalla kahviloissa ja ravintoloissa), ruoka oli oikein hyvää, annokset valtavan kokoiset, juustokakku edelleen çok güzel ja mansikka`tarte` kesäisen suloista. Hintaa neljän hengen annoksille alkupaloineen, herkuille, kokiksille, cappucinolle ja kahville tuli 160tl, n. 55e. TOIMII!


hellim salata
Muutama päivä sitten esikoinen lähetti viestin, että astianpesukoneemme oli sanonut YYA-sopimuksen irti. Onneksi nettikauppa TOIMII, ja Mielen kone löysi uuden kodin Luvialta. Ja mikä aivan parasta: suurkiitos Anskulle, Eerolle, pappalle ja Kallelle järjestely-toimitus-asennus-palvelusta!!!!! KIITOS! TOIMII!Sitten vielä on aivan pakko jakaa uutinen, josta tuli tänään erityisen hyvä mieli:  http://yle.fi/uutiset/vuoden_pakolaisnainen_theresa_ngouth_kieli_on_valoa_joka_avaa_ovia/7847900


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti