tukevasti tuuliajolla

tukevasti tuuliajolla

perjantai 31. toukokuuta 2019

Sanasta miestä, sarvesta härkää


Olemme huomanneet, kuinka vaikea täällä on puhua eri asioista, ihmisryhmistä, kaupungeista, alueista, uskonnoista, politiikasta ilman leimojen lyömistä. Jos et halua loukata ketään, on viisainta ettei sano mitään, tai sanoo vain korrekteja asioita; tähän tapaan:


Terveisiä täältä........!

Vihdoinkin on kesä koittanut tänne ......... Koko ...... maa on lämpöaallon kourissa. Kulunut talvi oli sateisin ....... alueella vuosikymmeniin. Ihmiset ovat jopa tuskailleet liiallisen sateen kanssa. ......viljelijät sanovat, että liiallinen sade on vaikuttanut esimerkiksi viiniviljelmiin. ....... viranomaisten suunnalta on kuulunut tyytyväisiä kommentteja, ........ maan vesivarannot olivat jo huvenneet tyhjiin.
Tällä hetkellä ........... vietetään ....... paaston aikaa. ...... kaupungissa se näkyy pääasiassa ....... keskuudessa, iltaisin tosin kuuluu auringon laskeuduttua komea paukaus ilmoitaen ....... ........ paastopäivän päättymisestä. Monissa paikoissa vietetään upeita iftar-aterioita hämärän laskeutuessa. ...... alueen ....... saattavat pyytää ...... ja jopa ....... vieraaksi näille aterioille. Myös ....... sijaitseva Lähetysseuran keskuksemme on saannut tarjota tilat tällaisille kohtaamisille. Kaihoisan, perinteisin ........ musiikin tahdissa ....päiset ...... miehet juttelevat .....malaisten ...... kanssa ..... uskoisten isännöimässä illassa.

...... oli keväällä vaalit ja juuri kuulimme ettei ...... ollut onnistunut muodostaa ...... hallitusta. Syynä tähän oli ..... asemasta käyty kiista. Tämä tietää sitä, että ..... käydään kesän lopulla uudet vaalit.
Tämä hieno ...... alue tarjoaa upeita ja erilaisia elämyksiä. Ajamme viikottain monta kertaa ....... roadia pitkin kohti ..... tapaamaan ystäviä ja hoitamaan erilaisia työtehtäviä. On hienoa huomata, kuinka luottamus on syntynyt ja syventynyt paikallisten ........ ......... kanssa, vaikka emme osaakaan ...... kieltä. Saamme kuitenkin jakaa heidän elämäänsä ......... alueella ja pohtia tulevaisuuden näkymiä ........ Olisi hienoa rakentaa siltoja muurin taakse ...... kohtaamaan tavallisia ........ nuoria ja lapsia. Usein ajamme vatsa täynnä hyvää ...... ruokaa ja erinomaista ...... kahvia. Tsekkareilla pääsemme nykyään helpolla,...... sotilaat toivottavat meidät ...... kielellä tervetulleeksi .......


Kuten uutissa olemme kuulleet ..... järjestettiin Euroviisut. Näiden järjestäminen ...... sai aikaan monenlaista kohua, monet halusivat boikotoida ...... järjestettäviä kisoja.
 Syynä tähän on, että nämä tahot tietävät sanoa varmasti, että ...... ovat pahoja ja sortavat ..... alueen ......, jotka ovat hyviä ihmisiä. Joka tapauksessa kisat järjestettiin, vaikka telkkarissa vilahtikin Islannin joukkueen heiluttama ...... lippu. Älykkään oloiset artistit olivat oivaltaneet, kuinka ..... kuuluu oma maa, mutta epäselväksi jäi kuuluuko myös ..... oma maa, eli onko alue myös ...... vai kokonaan tulisko koko....... kuulua ........?

Olemme parin viime kuukauden aikana ajelleet myös ..... pohjoisosissa, jossa sijaitsee meidän yhteistyötahojamme. ......... alueen kukkulat ovat kauneinta ......, erityisesti keväisin. Vielä upeammat maisemat löytyvät ....., jonka hallinnasta käyvät kiistaa ....... ja ....... Yhdysvaltojen presidentti Trump päätti antaa tukensa ...... politiikalle ..... alueen suhteen. ....... on hallinnut aluetta vuodesta 1967, jolloin käytiin ...... sota ...... ja ....... maiden välillä. ....... nummien rauhallisuuden keskellä on vaikea uskoa kuinka hankala tilanne ...... aluella vallitsee ....... ja ...... kesken. Voimme vain rukoilla rauhaa koko ...... alueelle. Tunnetumpaa kaveria lainaten, vaikka tietäisin huomenna ..... sodan puhkeavan, ostan tänään ...... jäätelön.1 kommentti:

  1. Hankalaa aina, monta mielipidettä , parasta tosiaankin pitää suu kiinni;D
    Kiva postaus taas. Ihan hullua järjestää uudet vaalit, sellaisten järjestäminen maksaa maltaita, ja etenkin kun valtion talous on miinuksella. Poliitikot:(

    VastaaPoista