tukevasti tuuliajolla

tukevasti tuuliajolla

torstai 28. toukokuuta 2015

Tunnelmia

Ihana, vaaleanvihreä, puhdas ja HILJAINEN Suomi vastaanotti ylioppilasjuhlavalmisteluduon aurinkoisen raikkaana, kotiin tullessa se paras tunne, että meidän sakki on kasassa taas!

Mystisiä keltaisia lappuja löytyi sieltä täältä....
Talo näyttää asukeiltaan ja heidän toimiltaan....

Mamma ja pappa kihlaparia onnittelemassa


 


Toimintaa on riittänyt. Nurmikko kaipaa leikkuuta, kukkapenkit siistimistä, uusi koiruus häkkiä, on leipomista, valmistelua, pöytäliinojen silittämistä ja sitä ja tuota. Ihan ei vielä siltä näytä, että tästä juhlatalo syntyisi.....


YO vuosimallia 2015
 

Grillaan on pakko päästä, kun Suomessa ollaan! Eikä grillaajia haittaa pieni sadekaan. Possua ja lenkkimakkaraa....niin hyvää!


yleiskone a`la meidän perhe


Välillä täytyy hengähtää ja tavata ystäviä=sukulaisia. On paljon päivittämistä molempien velipoikien perheiden kanssa. Välillä seurataan jumppaesityksiä, siltakaatoineen ja Tarzan-hyppyineen. Ja asenteella "hyvä ruoka, parempi mieli" jaksaa jälleen jatkaa valmisteluita....siis kalaa ja härkää ravintolassa sekä maailman parasta pitsaa naapurissa.





kevätjuhliin valmistautumassa

H-hetki lähestyy! Kokemuksesta tiedän, että vaikka kuinka touhuaa ja laittaa, niin vasta vieraat tekevät juhlan!!!!! Ihanaa on saada ystävät ja sukulaiset tänne! TERVETULOA! Jos ei muuta, niin ainakin kotipaikkakunnan niin mahdottoman erinomaista kalaa on tarjolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti